Ex Libris Tadeusz Kwiatkowski W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia głowę męską w średniowiecznym hełmie z profilu. Z prawej strony napis: Ex Libris Tadeusz Kwiatkowski. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.