Program : Lieder- u. Vortragsabend - Gesangverein Neufahrwasser (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1926)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Nowym Porcie (dziel. Gdańska) 2 paźdz. 1926 r.
Keywords: Nowy Port (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne