Ex Libris Ing. O. Hradečný A. B. - Burka, Anton (1891- ). (1930)
Przedstawia mężczyznę z młotem w ręku na tle turbiny, w głębi linie wysokiego napięcia. Napis z prawej strony: Ex Libris, u dołu: Ing. O. Hradečný. Sygn. aut. w obrębie kompoz.