[Afisz. Incipit] Obywatele miasta Tczewa! Dzień 11-go marca 1948 ... / Cichocki. - Cichocki, Dionizy ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o trzeciej rocznicy wyzwolenia Tczewa wraz z programem uroczystości 14.03.1948 roku.