Danzig : Blick auf Holzmarkt. - Charles Lehmann Kunst-Anstalt (Berlin). ([Berlin] : Ch. L. i B., 1910)
Przedstawia widok ogólny Targu Drzewnego w Gdańsku, widok na wylot ulicy Świętego Ducha, około 1920 roku.
Tytuł na stronie ilustracyjnej, data według przedstawienia, miejsce wydanie według wydawcy.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk; Targ Drzewny (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe