Toruń - Św. Jan E. Kuczyński. - Kuczyński, Edward (1905-1958) (1955)
Przedstawia wieżę i fragment korpusu nawowego kościoła Św. Jana Chrzciciela i Św. Jana Ewangelisty w Toruniu, widziane z perspektywy ul. Żeglarskiej.