Ratusz Gł[ówny]. Konstrukcja stalowa wieży, widok z dołu [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1951)
Przedstawia konstrukcję stalową wieży Ratusza Głównego Miasta, stan w 1951 r.