Jeschkenthal Eug. Troschel. - Troschel, Adolf Eugen (1802-1884) (Verlag v. Theodor Bertling in Danzig ; Druck v. Gebr. Delius in Berlin, 1859)
Przedstawia widok Łąki Festynowej położonej w Parku przy trakcie Jaśkowej Doliny w Gdańsku.