Sztuki plastyczne w ujęciu socjologizmu estetycznego / Gabriela Brzozowska. - Brzozowska, Gabriela
Pojęcia artysty i twórcy; odbiorca sztuk plastycznych; cyfryzacja sztuki; sztuka a socjologizm estetyczny; przegląd form ukazywania sztuk plastycznych w internecie.