Exlibris Johan Schwencke / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1967)
Piramida utworzona z pięciu nagich mężczyzn, napis: Exlibris Johan Schwencke. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.