Exlibris Johan Schwencke - Battermann, Johannes (1909-1999).; Schwencke, Johan (1887-1981). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1967)
Piramida utworzona z pięciu nagich mężczyzn, napis: Exlibris Johan Schwencke. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.