[Spichlerze na Ołowiance] [aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia spichlerze "Panna", "Oliwski", i "Miedź" na Ołowiance, widok od strony ul. Szafarnia, w głębi po lewej widoczna wieża kościoła św. Jana, ok. 1910 r.