Zawody piłki nożnej K.S. Ruch Śląsk-Gedania Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce w na Stadionie Miejskim w Gdańsku-Wrzeszczu 25-26.05.1946 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Klub Sportowy "Gedania" (Gdańsk) -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne