[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Związek Zawodowy Muzyków R.P. ma polecenie Ministerstwa ... przeprowadza rejestrację muzyków i grajków ... / Związek Zawodowy Muzyków RP. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przymusowej rejestracji muzyków, 2.01.1947 r.