Owieszczenie : Ludność tej gubernji [...] = Bekanntmachung : Die Bevölkerung dieses Ortsteiles [...]. (Gdynia : Prezydent Policji, 1939)
Afisz z okupowanej Gdyni 31.10.1939 r.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1900-1945.; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja).; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- źródła