Ex Libris Bibliofilów Toruń : 23-24 IX 1978 Toruń Zjazd Koleżeński Arendt. - Arendt, Andrzej (1953-2021) (1978)
Otwarta księga, u góry z lewej strony girlanda kwiatów oraz napis: Ex Libris Bibliofilów Toruń, pod nim w owalu głowa J. Lelewela z profilu. U dołu, pośrodku napis: 23-24 IX 1978 Toruń, po bokach: Zjazd Koleżeński.