Ostatni Hubalczyk : odszedł ostatni żołnierz majora Henryka Dobrzańskiego "Hubala" / [redakcja i opracowanie tekstu Arystyp Namolny]. - Namolny, Arystyp (Publisher's Edition, 2015)
Dotyczy Romualda Rodziewicza "Romana".