Ostdeutche Tagung : Musikalische Morgenfeier. - Kampfbund für Deutsche Kultur. Landesleitung (Gdańsk). (Danzig : [wydawca nieznany], 1933)
Druk inf. o koncercie wraz z programem 20.08.1933 r. w Bazylice Mariackiej. Na drugiej stronie apel o ratowanie Bazyliki.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne