Ex Libris Bogny Jakubowskiej - Dretler-Flin, Stefania (1909-1994).; Jakubowska, Bogna (1939- ). ([S. l., 1973)
Przedstawia figurę madonny z dzieciątkiem, u dołu w półkolu napis: Ex Libris Bogny Jakubowskiej.
Na odwrociu ołówkiem nazwisko aut. i technika graf. Data wg inwentarza zbioru ekslibrisów.