Preisliste PR 59 : für Flaschenweine und Spirituosen Herbst 1927 - Carl Keller Danzig ([Gdańsk : s.n., 1927)
Cennik winiarnii Carl Keller Danzig jesień 1927 znajdującej się przy Hundegasse (Ogarna) 101.
Data wyd. na pdst. treści.
Keywords: Carl Keller Danzig; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.