Rozwój teorii rachunkowości w XX wieku we Francji - Klimczak, Katarzyna (rachunkowość). (2015)
Zakres i treść: pionierzy francuskiej teorii rachunkowości, Jean Dumarchey - najwybitniejszy francuski teoretyk rachunkowości, inni autorzy francuscy.
Tyt. nagł.