Entwurf zur Erbauung eines Gymnasiums in Danzig / Held. - Held, Carl Samuel (1766-1845) (1830)
Przedstawia projekt Gimnazjum Miejskiego w Gdańsku (Städtisches Gymnasium zu Danzig): Fasady, profile, pierwsze i drugie piętro. W prawym górnym rogu napis: Blatt 6.