Samuel Christian Hollman der Vernunfft-Lehre und Metaphisic Öffentlicher Lehrer zu Göttingen / Sysang. - Sysang, Johann Christoph (1703-1757) (1730)
Przedstawia portret w półpostaci Samuel Christian Hollmann (1696-1787), profesora fizyki i filozofii na uniwersytecie w Getyndze, ujęty w obramienie architektoniczne.