[Afisz. Incipit] Komitet Organizacyjny Obchodu Międzynarodowego Dnia Kobiet urządza ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o uroczystej akademii 8.03.1950 r. w auli Państwowego Liceum Pedagogicznego w Lęborku.