Życie w teorii - Browarny, Wojciech (1970- ).; Compagnon, Antoine (1950- ). (2012)
Recenzja książki: Demon teorii : literatura a zdrowy rozsądek / Antoine Compagnon. Gdańsk, 2010.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.