[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater Drittes Abonnement Nro. 42 : Dienstag, den 23. November 1830 : Iwan, oder: Fürstengröße im Unglück : Romantisches Trauerspiel in 4 Aufzügen von Ludwig Robert, Verfasser der Nacht der Verhältnisse. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1830)
Afisz przedstawienia "Iwan, oder: Fürstengröße im Unglück. Romantisches Trauerspiel in 4 Aufzügen" Ludwiga Roberta.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Robert, Ludwig -- (1778-1832). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne