[Ekslibris] Imina Kessler Hirzel. - Hirzel, Hermann Robert Catumby (1864-1939) (1901)
Przedstawia w ramce z ornamentami w górnych narożnikach i u dołu, łąkę i zagajnik z brzozą na pierwszym planie. Napis: Imina Kessler. Sygn. aut. i data ryta pod ramką.