Zalig Kerstfest En Een Goed 1961 Familie Van Koolwijk. Mostart / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1961)
Przedstawia Jezusa Chrystusa z klęczącą u jego stóp Marią Magdaleną, napis: Zalig Kerstfest En Een Goed 1961 Familie Van Koolwijk. Mostart. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.