Zalig Kerstfest En Een Goed 1961 Familie Van Koolwijk. Mostart - Battermann, Johannes (1909-1999). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1961)
Przedstawia Jezusa Chrystusa z klęczącą u jego stóp Marią Magdaleną, napis: Zalig Kerstfest En Een Goed 1961 Familie Van Koolwijk. Mostart. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Życzenia z okazji świąt Wielkanocnych.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Keywords: Koolwijk-Mostart van -- (rodzina) -- ekslibris; Grafika -- Holandia -- 20 w