Ex Libris Valerian Loik / E. Okas. - Okass, Evalds (1915-2011) ([wydawca nieznany], 1961)
Przedstawia akt kobiecy, napis u góry: Ex Libris, wzdłuż lewej krawędzi: Valerian Loik. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.