Ex Libris Tage Brandt-Pedersen / Norbert H. Ott. - Ott, Norbert H. (1942-2025) (1960)
Postać mężczyzny w stroju greckim z wazą w ręku, u dołu w obramowaniu napis: Ex Libris Tage Brandt-Pedersen, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.