Obwieszczenie [Inc.:] Jego Cesarska Mość Wielki Xsiąże de Berg J. Wmu Generałowi Girard Komendantowi Placowemu Łaskawie oświadczyć raczył, że wszystko czynić gotów dla czynienia ulgi mieszkańcom Miasta tego względem inkwaterunku woyska Francuskiego [...] = Avertissement [Inc.:] S. A. J. le Prince Murat G. D. de Berg á daigné dezlarer par Mr. Girard Commandant de la Place de Varsovie que voulant [...] : Dań w Warszawie dnia 6. Grudnia 1806 - Moszyński, Joachim (Warszawa : [s.n.], 1806)
Druk ulotny - obwieszczenie prezydenta Warszawy o kwaterunku wojsk francuskich z 6 grudnia 1806.
Tyt. nagł.
BNPol online
Tekst równol. w jęz. pol., fr., niem.
Keywords: Francja. -- Armée -- 1789-1815.; Warszawa (Polska) -- 19 w; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne