Na peronie w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia zaśnieżony peron na Dworcu Głównym w Gdyni przy którym stoi pociąg Szybkiej Kolei Miejskiej, 3 stycznia 1979 rok.