Frau Cecilia Jantzen, geb. Kauenhowen : geboren 1777, den 4. October, gestorben 1804, den 28. Junii, Beerdigt worden den 3. Julii Ihrtes Alters 26 Jahre, 9 Monat und Tage. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1804)
Wiersz, wspomnienie pośmiertne.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Obrzędy i ceremonie pogrzebowe -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- obyczaje i zwyczaje -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- druki ulotne; Poezja okolicznościowa niemiecka -- 19 w; Mowy pogrzebowe -- Polska -- 19 w