I sekretarz KC PZPR Edward Gierek z wizytą u harcerzy Frombork : harcmistrz Bogdanowicz Konrad oraz H. Mikrus / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1971)
Przedstawia Edwarda Gierka w towarzystwie harcmistrza Stanisława Bogdanowicza oraz komendant obozu Heleny Mikrut na obozie harcerskim we Fromborku, 1971 rok.