Badania nad galicyjska prasą : stan i perspektywy metodologiczne / Lidia Melnyk. - Melnyk, Lidia
Kwestie chronologiczne, kwestie lingwistyczne, kwestie funkcjonalne i zagadnienia kulturologiczne, wyzwania współczesności a badania prasy galicyjskiej.