[Afisz teatralny. Incipit:] Pod patronatem Gazety Krakowskiej Umarła klasa seans dramatyczny T. Kantora / Teatr Cricot 2. ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o przedstawieniu 15-21.06.1981 r. w sali dawnego "Sokoła" ul. Manifestu Lipcowego 27.