[Afisz teatralny. Incipit:] Pod patronatem Gazety Krakowskiej Umarła klasa seans dramatyczny T. Kantora - Cricot 2. (Kraków : [wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o przedstawieniu 15-21.06.1981 r. w sali dawnego "Sokoła" ul. Manifestu Lipcowego 27.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.