Wojskowa grupa operacyjna kontroluje plac budowy na osiedlu Gdańsk Chełm / CAF telefoto Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (CAF, 1983)
Przedtawia majora Bogusława Marka kontrolującego wykonanie planu budownictwa mieszkaniowego Przedsiębiorstwa Budownictwa Mieszkaniowego na osiedlu Gdańsk - Chełm, 20 kwietnia 1983 roku.