Bibljoteka Narodowa Józefa Piłsudskiego / SC. - Ostoja-Chrostowski, Stanisław (1900-1947) (1934)
W wieńcu utworzonym z dwóch gałązek laurowych Orzeł w koronie, u dołu napis: Bibljoteka Narodowa Józefa Piłsudskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.