Conny Meissen - Broel, Georg (1884-1940).; Meissen, Conny (1887-1955). ([S. l., 1910)
Przedstawia na pagórku ławkę pod kępą brzóz, u podnóża pagórka kłąb kolczastego drutu, niżej w ramce napis: Conny Meissen.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie. Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 26.05.2015