[Afisz teatralny] Karl Millöcker - Student żebrak : operetka w trzech aktach = (Der Bettelstudent) / Teatr Wielki w Łodzi. (Teatr Wielki, 1996)
Afisz informujący o premierze 16.11.1996 r. Kierownictwo muzyczne Kazimierz Wiencek, reżyseria Mariusz Skowronek, scenografia Anna Bobrowska-Ekiert, choreografia Włodzimierz Traczewski, kierownictwo chóru Marek Jaszczak.