[Czyn społeczny] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia ludzi porządkujących skarpę na osiedlu Suchanino w Gdańsku, 1979 r.