Kaplica Królewska II - Leciej, Marian (1921-2001). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1980)
Przedstawia Kaplicę Królewską w Gdańsku.
Pod kompozycją po lewej tytuł, po prawej sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy