[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater Abonnement suspendu : Mittwoch, den 24. November 1830 : Das unterbrochene Opferfest : Große heroisch-komische Oper in 2 Aufzügen : Musik von Winter. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1830)
Afisz przedstawienia "Das unterbrochene Opferfest. Große heroisch-komische Oper in 2 Aufzügen" z muzyką Petera von Wintera.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Winter, Peter von -- (1754-1825). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne