Gruppenbild der Corsotheilnehmer am I. Norddeutschen Bezirksfest der Radfahrer-Vereine zu Danzig / nach einer Phot. von Georg Fast. - Fast, Georg ([wydawca nieznany], 1810)
Przedruk zdjęcia członków stowarzyszenia rowerzystów w Gdańsku.