[Fontanna Neptuna ] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk], 1990)
Przedstawia Fontannę Neptuna na Długim Targu w Gdańsku, około 1991 roku.
Tytuł według przedstawienia, data według inwentarza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Fontanny -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie