Ex - Libris Dr. Med. Herman Smet Semper Humanior / AC. - Acket, Désiré (1905-1987) (s.n., 1959)
Przedstawia twarz kobiety, której połowa ma tylko układ mięśni. Napis u góry: Ex - Libris, u dołu: Dr. Med. Herman Smet, z prawej strony dewiza: Semper Humanior. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.