Preisliste DPR 106 : 1937/1938 - Carl Keller Danzig (Danzig : [s.n.], 1937)
Cennik Carl Keller Danzig na ulicy Hundegasse (Ogarnej) 101 1937/1938.
Keywords: Carl Keller Danzig; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.