Malarstawo i tkanina Haliny Gajewskiej 13.XI-12.12.1971 r. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1971)
Afisz informujący o wystawie w salonie wystawowym BWA Gdynia.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdynia -- 1970-2000.; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne